Om mig

Vem är jag?

Jag bor i Jämtländska Östersund och tillbringar mycket tid i Storhogna där jag har min stuga. Här har jag nära till fjällen och till naturen. Jag är allra helst utomhus så mycket som det går och gasköket är min mest använda friluftspryl.

Jag har fotograferat sedan gymnasieåldern men gjorde ett långt uppehåll tills för ett par år sedan när jag återigen började se omvärlden i bilder. Jag fascineras av ljuset som våra årstider bjuder på och fascineras av hur mycket man kan upptäcka om man bara stannar upp och tittar. Med eller utan kamera.

Det återspeglas i mina bilder.

Fjällen, årstiderna och landskapet

Med fjällen som min vardagsrum och staden som min bakgård har jag en enorm arena för mitt fotograferande.

Det är där jag hittar inspiration till det som ligger mig varmast om hjärtat. Fotograferandet för mig handlar också mycket om att få vistas ute i naturen och få ta del av de skådespel som den bjuder på. Att på nära håll få följa djurlivet och fota det. Ett spännande och rogivande avbrott i vardagen.

Varmt välkommen hit

Anlita mig

Jag gör både text och foto på uppdrag samt säljer bilder. Kanske vill du ha en print av Vemdalssfjällen där du har din stuga eller få dina produkter fotad till ditt företag. Tveka inte att höra av dig så diskuterar vi vidare. Klicka dig vidare för mer om vilka jobb jag har gjort och vad jag kan erbjuda dig.

Du verkar vilja spara bilden. Hör av dig så får du köpa den!